Algemeen: 17 juni 2016 Welk goed initiatief of doel binnen Hollands Kroon verdient 12.500 euro? (tm 30 juni 2016)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De innovatieve visie en werkwijze van de gemeente Hollands Kroon is niet onopgemerkt gebleven. Vanuit het hele land krijgt de gemeente verzoeken om te vertellen waar zij binnen de gemeentelijke organisatie en daarbuiten mee bezig zijn. Omdat de gemeente gelooft in het nut van het delen van kennis en opgedane ervaring, delen zij deze informatie daarom met veel plezier met anderen. Voor het delen van deze kennis en ervaring vraagt Hollands Kroon een (kleine) vergoeding. Deze vergoeding houden zij niet voor zichzelf, maar willen zij doneren aan één of meerdere goede doelen/initiatieven binnen Hollands Kroon. Het bedrag is inmiddels opgelopen tot Ä 12.500,-. Vandaar dat de gemeente nu op zoek is naar goede initiatieven, die dit bedrag (of een deel) verdienen. Natuurlijk heeft de gemeente wel een aantal goede voorbeelden in beeld, zoals Present HK of Dierenopvang Hollands Kroon/Schagen. Maar Hollands Kroon hoort graag van haar inwoners of dit de juiste zijn, of dat er nog andere initiatieven zijn die een donatie verdienen.

Meedoen via Argu

Dus welke initiatieven of goede doelen binnen Hollands Kroon verdienen volgens jou Ä 12.500,-? Laat het de gemeente weten via Argu. Dit is een online forum waar u uw idee of ideeën kunt plaatsen. Ook kunt u reageren en stemmen op ideeën van anderen. U vindt het forum via argu.co/doneerhk Een idee insturen kan tot en met 30 juni 2016. Daarna bekijken we alle binnengekomen ideeën en bepalen we, mede op basis van het aantal stemmen, welke initiatieven of goede doelen een donatie krijgen. Dus zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen op uw idee stemmen!

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl