Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 17 juni 2016 Programma naar een rijke Waddenzee heeft een nieuwe website

Programma Naar Een Rijke Waddenzee logoBron: Programma Naar Een Rijke Waddenzee - Al sinds 2010 heeft ook PRW een eigen stukje world wide web. Door de ontwikkeling op gebied van mobiel internet is de huidige website verouderd. Hoog tijd voor een vernieuwing in een eigentijds jasje.

Mobiel internet

Met de vernieuwd website speelt PRW in op de huidige trend van mobiel internetgebruik. Het ontwerp is namelijk volledig _responsive._ Dit betekent dat je vanaf je tablet of smarthphone ook snel en eenvoudig de laatste nieuwsberichten leest. Ook abonneren op de nieuwsbrief is in één druk op de knop voor je geregeld.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op rijkewaddenzee.nl/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl