Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 17 juni 2016 Preventieactie fietsendiefstal in Den Burg goed bezocht

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Zo'n 150 burgers lieten hun fiets controleren op het framenummer tijdens de gratis fietsgraveeractie in Den Burg afgelopen maandag. Gezien de hoge opkomst zal een vervolgactie georganiseerd worden.

Tijdens de gratis graveeractie controleerde het Centrum fietsendiefstal de framenummers van zo'n 150 fietsen. Deze nummers werden gecontroleerd en indien nodig geregistreerd in de landelijke database van het RDW. Gestolen fietsen komen hierdoor eerder terug bij de rechtmatige eigenaar.

De fietsen die geen framenummer hadden werden gratis gegraveerd en in de database geplaats. Ook werden er opvallend veel accu's van elektrische fietsen gegraveerd en geregistreerd.

De graveeractie werd georganiseerd door de Gemeente Texel in samenwerking met Politie NHN en het Centrum fietsendiefstal. Zodra bekend is wanneer een vervolgactie plaatsvindt, wordt dit via de gemeentelijke website en de lokale media bericht.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl