Algemeen: 23 juni 2016 Ervaar de Vismigratierivier in 3D

Nieuwe Afsluitdijk logoBron: De Afsluitdijk - In het informatiecentrum De Afsluitdijk, nieuwe verhalen op Kornwerderzand is een nieuwe Virtual Reality attractie geopend. Met een 3D bril op, is het nu mogelijk om een duikhelicoptervlucht te maken over en door de (toekomstige) Vismigratierivier.

Nederlands eerste viswachter en TV persoonlijkheid, Arjan Postma loodst de bezoeker tijdens deze virtuele tocht door de Vismigratierivier en vertelt onderweg over de wonderbaarlijke wereld van trekvissen als de zalm, zeeprik, spiering en paling.

Dit filmpje is een klein voorproefje van de virtuele reis door de Vismigratierivier. Heb je een 3D bril? Dan kun je die gebruiken om deze teaser te bekijken: www.youtube.com/embed/lirSPQy2SEA

Benieuwd naar het volledige filmpje? Kom dan naar het informatiecentrum De Afsluitdijk, nieuwe verhalen. Sluisweg 1A Kornwerderzand. De openingstijden zijn via www.deafsluitdijk.nl/activiteiten/ te vinden.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl