Algemeen: 23 juni 2016 Ervaar de Vismigratierivier in 3D

Nieuwe Afsluitdijk logoBron: De Afsluitdijk - In het informatiecentrum De Afsluitdijk, nieuwe verhalen op Kornwerderzand is een nieuwe Virtual Reality attractie geopend. Met een 3D bril op, is het nu mogelijk om een duikhelicoptervlucht te maken over en door de (toekomstige) Vismigratierivier.

Nederlands eerste viswachter en TV persoonlijkheid, Arjan Postma loodst de bezoeker tijdens deze virtuele tocht door de Vismigratierivier en vertelt onderweg over de wonderbaarlijke wereld van trekvissen als de zalm, zeeprik, spiering en paling.

Dit filmpje is een klein voorproefje van de virtuele reis door de Vismigratierivier. Heb je een 3D bril? Dan kun je die gebruiken om deze teaser te bekijken: www.youtube.com/embed/lirSPQy2SEA

Benieuwd naar het volledige filmpje? Kom dan naar het informatiecentrum De Afsluitdijk, nieuwe verhalen. Sluisweg 1A Kornwerderzand. De openingstijden zijn via www.deafsluitdijk.nl/activiteiten/ te vinden.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl