Algemeen: 07 juli 2016 Vrijwilliger of hulpvrager? Meld u aan via Noordkopvoorelkaar

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Enorme bereidheid tot vrijwilligerswerk blijft onbenut, zo blijkt uit landelijk onderzoek. Maar liefst 96% van de Nederlandse bevolking geeft aan iemand buiten hun eigen huishouden te willen helpen.

Men heeft gemiddeld 55 extra dagdelen per jaar voor vrijwilligerswerk beschikbaar. Deze uren worden op dit moment nog niet aangesproken en blijven onbenut. Hoort u ook bij deze groep? Kijk dan eens of de website www.noordkopvoorelkaar.nl iets voor u is.

Noordkopvoorelkaar

Bent u iemand die als vrijwilliger iets zou willen betekenen voor een ander? Meldt u zich dan aan via de website van Noordkopvoorelkaar: www.noordkopvoorelkaar.nl . Via deze website voor de gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon is het mogelijk om heel eenvoudig en snel kenbaar te maken dat er ruimte is om als vrijwilliger wat te betekenen. Ook voor vragers is het een manier om zich makkelijk bekend te maken.

Voor ondersteuning kunt u langs gaan bij de Vrijwilligerscentrale aan de J. van Heemkserckstraat 1 in Den Helder, van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur. Of u belt naar (088) 0075200. En mailen kan natuurlijk ook naar .

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl