Algemeen: 08 juli 2016 Werkzoekendenplatform DeBroekriem nu ook in Den Helder

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Stichting DeBroekriem gaat werkzoekenden in Den Helder ondersteunen. DeBroekriem organiseert inspirerende workshops en netwerkbijeenkomsten voor in-between-jobbers. Tijdens de bijeenkomsten verbeteren de deelnemers hun sollicitatievaardigheden, ontmoeten ze collega-baanzoekers en vergroten ze hun netwerk. De officiële start vindt plaats tijdens een kick-off bijeenkomst met wethouder Pieter Kos op donderdag 30 juni in School 7.

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden.

Het RPAnhn ondersteunde DeBroekriem al in Hoorn en Alkmaar, en nu dus ook in Den Helder. Daarmee is DeBroekriem actief in de hele regio Noord-Holland Noord.

Oprichter Pieter Vermeer van DeBroekriem: "Anno 2016 worden de meeste banen via-via gevonden, het is dus belangrijk om je netwerk te vergroten. Deelnemers bij de workshops van DeBroekriem werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en we zien daardoor ook veel werkzoekenden uit ons netwerk uitstromen naar een baan!"

Aankomend seizoen organiseert DeBroekriem 20 evenementen om werkzoekenden in Den Helder te ondersteunen tijdens hun zoektocht naar werk. "Werkloosheid is altijd een belangrijk aandachtspunt in onze samenleving. DeBroekriem is een geweldig platform om ook hier in Den Helder werkzoekenden te ondersteunen, het is een initiatief waarbij mensen elkaar helpen en dat vind ik belangrijk", aldus wethouder Kos. Na de opening door wethouder Kos gaan de deelnemers onder leiding van Gerda Venema direct aan de slag met een workshop Personal Branding. Tijdens deze interactieve workshop wordt ingegaan op het vermarkten van jezelf en gaan de deelnemers naar huis met concrete tips die ze kunnen inzetten bij sollicitaties.

Meer informatie over de workshop is te vinden op de website van DeBroekriem www.debroekriem.nl/denhelder/

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl