Algemeen: 19 juli 2016 Hollands Kroon Prijswinnaars €12.500,- bekend

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Een aantal weken geleden deed de gemeente Hollands Kroon een oproep. Aan wie moeten wij onze vergoeding die wij vragen voor het delen van onze kennis en ervaring doneren?

Heel veel mensen hebben via het discussieplatform Argu gereageerd en nog veel meer mensen hebben gestemd. Vandaar dat de gemeente besloten heeft om de €12.500,- niet te doneren aan één idee, maar te verdelen over zes ideeën. Dit zijn de zes ideeën met de meeste stemmen en die een bestemming hebben in Hollands Kroon. Dit komt neer op de volgende verdeling:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl