Algemeen: 20 oktober 2016 Collectieve zorgverzekering via de gemeente Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Inwoners van Den Helder met een laag inkomen kunnen via de gemeente gebruikmaken van een collectieve zorgverzekering. De gemeente heeft hierover met Univé verzekeringen afspraken gemaakt.

Met de collectieve verzekering voor minima bent u goed en uitgebreid verzekerd tegen een lage premie. Het 'Univé Gemeentepakket met aanvullende verzekering Compleet' bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering, inclusief tandartsdekking. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid het verplichte eigen risico van Ä 385,00 in maandelijkse termijnen te betalen. Ook in 2017 is het eigen risico Ä 385,00.

Meer informatie over de collectieve zorgverzekering www.denhelder.nl/inwoner/product/collectieve-zorgverzekering

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl