Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 21 oktober 2016 Den Helder: Trouwen in School 7

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Sinds kort is School 7 een officiële trouwlocatie. Je hoeft geen boekenwurm te zijn om elkaar het jawoord te geven in de prachtige nieuwe bibliotheek van Den Helder. Het gebouw beschikt over een mooie zaal met ruim 80 theaterstoelen en een romantisch uitzicht over de binnenhaven.

Met een klein gezelschap is het ook mogelijk om -buiten openingstijden- op een andere locatie in het gebouw te trouwen. School 7 beschikt daarnaast over fotogenieke plekken voor een bruidsreportage, zoals het enorme trappenhuis met het beeld van Ruud van de Wint en het 'Romeo en Juliabalkon' waaronder de kersverse bruidegom zijn bruid een serenade kan brengen.

In Leescafé Con Libros is eenvoudige catering op maat mogelijk. Aan de overkant van School 7 zijn op Willemsoord vele restaurants waar het feest kan worden voortgezet. Trouwen in School 7 is ook op zondag mogelijk!

Tarieven: Ä 150,- tijdens openingstijden (exclusief btw). Op zaterdag na 16.00 uur en zondag worden extra personeelskosten berekend: Ä 25,- per uur (exclusief btw).

Voor meer informatie:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl