Algemeen: 24 oktober 2016 Eerste Maatschappelijk Beurs in de gemeente Schagen op 16 november 2016

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - Op woensdag 16 november 2016 zal de eerste Maatschappelijk Beurs in de gemeente Schagen plaatsvinden. De beursvloer is het evenement waar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Samen sluiten zij een deal, in de vorm van een match. Wat de een over heeft, kan de ander goed gebruiken.

Deze beurs zal plaatsvinden in Slot Schagen. De inloop is vanaf 16:00 uur en om 16:30 uur zal burgemeester Van Kampen de beursvloer officieel openen. Het wordt georganiseerd door de Schager Uitdaging (www.schageruitdaging.nl) .

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst via of telefonisch via 06-22 85 08 55 (Renate van der Laan).

Wilt u de uitnodiging van burgemeester Van Kampen inzien, klik hier www.ondernemendschagen.nl/dl-27000-1-70715/download/uitnodiging_ondernemersbeurs_gemeente_schagen.pdf

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl