Algemeen: 23 november 2016 Podiumdag Waddenacademie op 18 Mei 2017 (Noord-Holland)

Noord-Nederland werken studenten en docenten van hogescholen al jaren samen met de omgeving in het waddengebied als het gaat om stages, excursies en onderzoek.

Het onderwijsaanbod wordt verrijkt met deze duurzame vormen van samenwerking en studenten kunnen leren van experts uit het veld. Om de interactie tussen hogescholen en samenleving verder te versterken organiseren de hogescholen in Noord-Nederland en de Waddenacademie met ingang van 2015 jaarlijks een Podiumdag voor het uitwisselen van kennis en het bediscussiëren van actuele vraagstukken tussen studenten en experts binnen en buiten het onderwijs. De eerste twee Podiumdagen werden gehouden in Leeuwarden bij het van Hall Instituut en Stenden Hogeschool. De Podiumdag 2017 wordt gehouden in Noord-Holland, mede georganiseerd door Maritime Campus Netherlands www.maritimecampus.nl (Bron: Maritime Campus)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl