Algemeen: 24 november 2016 3D print coupure Vismigratierivier overhandigd aan Rijkswaterstaat

Nieuwe Afsluitdijk logoBron: De Afsluitdijk - Johannes Kramer, gedeputeerde van de Provincie Fryslân overhandigde op 21 november 2016 een 3D print van de coupure in de Afsluitdijk voor de Vismigratierivier. Ype Heijsman, directeur netwerkmanagement van Rijkswaterstaat nam de maquette in ontvangst.

Vanaf begin 2012 heeft de regio volop gewerkt aan de planvorming van de Vismigratierivier Afsluitdijk. De goede samenwerking tussen De Nieuwe Afsluitdijk en Rijkswaterstaat (RWS) heeft geleid tot de ondertekening van de Realisatieovereenkomst (ROK) op 6 juli 2016 jl. Daarin is definitief bepaald dat de coupure, het 'gat' door de Afsluitdijk, door RWS wordt aangelegd.

Met de overhandiging van de maquette van de coupure, die de komende jaren wordt gebouwd, wil het project Vismigratierivier de samenwerking tussen beide partijen onderstrepen.

Binnenkort is een tweede 3D kleurenprint van de opening door de Afsluitdijk te zien in het informatiecentrum; www.deafsluitdijk.nl/informatiecentrum/ De Afsluitdijk, nieuwe verhalen op Kornwerderzand.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl