Algemeen: 24 november 2016 Gemeente Schagen: Begroting 2017 vastgesteld

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De gemeenteraad heeft de begroting 2017 vastgesteld tijdens de raadsvergadering op 8 november 2016. De begroting is gewijzigd vastgesteld. Voorgesteld was om voor het OZB-tarief het inflatiecijfer van 1% te gebruiken. De raad heeft besloten dat dit niet meer dan 0,5% wordt.

Omdat er in het land verschillende inflatiecijfers gebruikt worden, was niet duidelijk hoe hoog het inflatiecijfer nu écht was. Daarom is tijdens de raadsvergadering afgesproken dat we voortaan het inflatiecijfer van de Macro Economische Verkenning van het Centraal Planbureau gebruiken. In de Macro Economische Verkenning 2017 staat dat het inflatiecijfer voor 2017 uitkomt op 0,5%.

De vastgestelde begroting vindt u op www.schagen.nl/begroting2017

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl