Algemeen: 24 november 2016 Onthulling eerste WhatsApp buurtpreventiebord in Petten

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Woensdag 23 november 2016 om 13:00 uur onthulde burgemeester Marjan van Kampen het eerste WhatsApp buurtpreventiebord uit op het plein in Petten. In verschillende buurten in gemeente Schagen hebben bewoners het initiatief genomen om een WhatsApp-groep voor buurtpreventie op te starten. Petten is hier een mooi voorbeeld van! Wij stellen een bord beschikbaar aan buurten waar een WhatsApp-groep actief. Zodat ook de mensen die níet in de WhatsApp-groep zitten, weten dat zo'n groep actief is.

WhatsApp-groep

Een WhatsApp-groep biedt bewoners de mogelijkheid om verdachte omstandigheden in de eigen woonomgeving snel en eenvoudig met elkaar te delen. Gemeente en politie staan positief tegenover het gebruik van WhatsApp voor buurtpreventie en willen deze buurtinitiatieven graag ondersteunen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl