Algemeen: 29 november 2016 CliŽnten Hollands Kroon tevreden over Wmo en Jeugdhulp

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Cliënten uit Hollands Kroon zijn tevreden over de ondersteuning die zij ontvangen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en/of Jeugdhulp. Dat blijkt uit de resultaten van een jaarlijks ervaringsonderzoek dat we hebben uitgevoerd. Aan de hand van dit onderzoek weten we wat er goed gaat en hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Waar zijn cliënten tevreden over?

De cliënten zijn over het algemeen tevreden over de huidige dienstverlening van zowel de Wmo als de jeugdhulp. Als succesfactoren worden genoemd:

Wat zijn de verbeterpunten?

Verbeterpunten zijn:

Om deze verbeterpunten te bereiken, zijn de rapporten van de cliëntervaringsonderzoeken gedeeld met Incluzio Hollands Kroon die de Wmo en Jeugdhulp voor ons uitvoert. Aan de hand hiervan kunnen de doelen voor 2017 bepaald worden.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl