Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 29 november 2016 CliŽnten Hollands Kroon tevreden over Wmo en Jeugdhulp

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Cliënten uit Hollands Kroon zijn tevreden over de ondersteuning die zij ontvangen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en/of Jeugdhulp. Dat blijkt uit de resultaten van een jaarlijks ervaringsonderzoek dat we hebben uitgevoerd. Aan de hand van dit onderzoek weten we wat er goed gaat en hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Waar zijn cliënten tevreden over?

De cliënten zijn over het algemeen tevreden over de huidige dienstverlening van zowel de Wmo als de jeugdhulp. Als succesfactoren worden genoemd:

Wat zijn de verbeterpunten?

Verbeterpunten zijn:

Om deze verbeterpunten te bereiken, zijn de rapporten van de cliëntervaringsonderzoeken gedeeld met Incluzio Hollands Kroon die de Wmo en Jeugdhulp voor ons uitvoert. Aan de hand hiervan kunnen de doelen voor 2017 bepaald worden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl