Algemeen: 29 november 2016 Gemeente Texel onderzoekt gebruik social media

De gemeente Texel wil haar dienstverlening zoveel mogelijk afstemmen op de wensen van haar inwoners. Met behulp van een korte enquête onderzoekt de gemeente welke communicatiekanalen inwoners (willen) gebruiken om met de gemeente in contact te komen of om gemeentelijke informatie te ontvangen. De resultaten van de enquête gebruikt de gemeente om haar communicatiemiddelen zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoefte van inwoners. De enquête is in te vullen vanaf 23 november 2016 tot en met 10 december 2016 via www.texel.nl/socialmedia

De gemeente Texel start deze week een gericht onderzoek onder inwoners naar hun mediagebruik en hun voorkeursmedium om in contact met de gemeente te komen. Het onderzoek bestaat uit een korte enquête van 10 vragen die zowel digitaal als op papier is in te vullen. Vanaf woensdag 23 november 2016 kan de enquête digitaal ingevuld worden via www.texel.nl/socialmedia, Facebook en Twitter. Daarnaast is het mogelijk om de enquête op het gemeentehuis in te vullen, digitaal of op papier.

Vul de vragenlijst in, dat kost u slechts 5 minuten.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl