Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 31 januari 2017 Groninger wethouders op bezoek in Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Donderdag 26 januari 2017 bezocht een delegatie van 14 wethouders Financiën uit de provincie Groningen gemeente Schagen. Doel van hun bezoek was om te horen en leren over hoe de gemeente tijdens het fusieproces alles op het gebied van de gemeentefinanciën geregeld had. De Groninger wethouders kregen van de gemeente uitleg van wethouder Jan Steven van Dijk en teamleider Gert Meijer.

Wethouder Jan Steven van Dijk: "Natuurlijk delen wij graag onze ervaringen met collega-gemeenten. Wij hebben verteld hoe bij ons het proces gelopen is, hoe wij van drie begrotingen één begroting hebben gemaakt. En over hoe belangrijk wij zuiver begroten vinden: dat de begroting ook op lange termijn in evenwicht is, waardoor we toekomstige generaties niet opzadelen met schulden."

"Boeiende uiteenzetting van teamleider Financiën Gert Meijer over financiële aspecten van herindeling', zegt Bert Nederveen, wethouder van Zuidhorn (Groningen). Hij tweette enthousiast: "Zeer bruikbaar voor ons!"

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl