Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 10 februari 2017 Eerste klant in het verbouwde gemeentehuis Schagen op 20 februari 2017

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Maandag 20 februari 2017 om 10.00 uur heet wethouder Ben Blonk de allereerste bezoeker welkom bij het publiekscentrum in het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen.

De afspraak met de eerste klant is om 10.00 uur. Wethouder Ben Blonk zal voor deze ene keer zelf de ontvangst doen en de dienst verlenen. Daarmee opent hij het vernieuwde en flink vergrootte publiekscentrum aan de Laan 19 in Schagen.

Het publiekscentrum werkt voortaan altijd op afspraak. Het is geen vrije inloop, maar belangstellenden kunnen uiteraard wel een kijkje nemen. Voor iedereen die het vernieuwde gemeentehuis geheel wil zien, is er een open dag op zaterdag 20 mei, van 10.00 tot 14.00 uur.

Sluiting in Tuitjenhorn

Het tijdelijk gemeentehuis in Tuitjenhorn sluit op donderdag 16 februari 2017 12.00 uur. Tot die tijd kunnen de inwoners voor hun paspoort, rijbewijs en andere burgerzaken nog terecht op deze tijdelijke locatie aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn. Daarna gaat dit gemeentehuis dicht. De opening in Schagen is op maandag 20 februari 2017. Dus donderdagmiddag 16 en vrijdag 17 februari 2017 is het gemeentehuis gesloten. We blijven wel telefonisch bereikbaar. Door de verhuizing kan van 16 februari 2017 12.00 uur tot en met vrijdag 24 februari 2017 niet doorverbonden worden. Dan bellen we later terug.

Het tijdelijk gemeentehuis in Tuitjenhorn gaat na 16 februari 2017 niet meer open.

Alle gemeentelijke dienstverlening verhuist naar Schagen. De klantcontacten op het Westerpark voor Werk & Inkomen blijven tot 1 april, deze locatie blijft buiten de verhuizing.

Reden verbouwing

Het werken op één locatie is veel goedkoper dan op meerdere locaties. De verbouwing past dan ook in de gemeentelijke visie. Alles wat de gemeente doet, moet bijdragen aan de best mogelijke dienstverlening voor onze inwoners en ondernemers, tegen de laagst mogelijke kosten.In het publiekscentrum aan de Laan 19 is alle gemeentelijke dienstverlening te vinden: Burgerzaken, Bouwzaken en Werk & Inkomen, (deze laatste vanaf 3 april). Daarnaast is het kantoordeel verbouwd, zodat meer mensen kunnen werken. Het kantoorpand aan het Westerpark hoeft na de verhuizing niet meer gehuurd te worden door de gemeente.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl