Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 21 maart 2017 Texel: Dorpenronde 23 maart 2017 in Den Burg

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op donderdag 23 maart 2017 is de jaarlijkse dorpenronde in Den Burg. Het college en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorpsspecifieke onderwerpen.

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en bewoners hebben de mogelijkheid om belangrijke punten bij het college onder de aandacht te brengen. Dit jaar heeft de bijeenkomst een iets andere vorm dan gebruikelijk.

Kunstwerk Vismarkt en Woningbouwplannen

Aan het begin van de bijeenkomst worden korte presentaties gegeven door Daan van Loenhout over het kunstwerk op de Vismarkt en door Jan van Andel over de woningbouwplannen in Den Burg oost. Daarna geeft burgemeester Uitdehaag een inleiding over de rol die de gemeente heeft en wat de burger en gemeente onderling van elkaar mogen verwachten. Na deze inleiding kunnen de aanwezigen in gesprek met de collegeleden.

In gesprek met individuele collegeleden

De gesprekken worden anders dan vorige keren per collegelid apart gehouden. De wethouders en burgemeester gaan met bewoners in gesprek over onderwerpen waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Aan het eind van de bijeenkomst worden de belangrijkste onderwerpen voor alle aanwezigen benoemd met een korte toelichting.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Buureton en begint om 20.00 uur.

De volgende dorpenrondes zijn:

De data van de dorpenrondes in Oudeschild en De Waal zijn nog niet bekend.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl