Algemeen: 27 maart 2017 HHNK: Win een voortuin make-over via Facebook

HHNK logoBron: HHNK - De komende weken maak je kans op een gratis make-over van je voortuin. Stuur een foto in van je niet-watervriendelijke tuin, bijvoorbeeld een tuin vol met tegels. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een mooie, groene en watervriendelijke voortuin!

De voortuinwedstrijd maakt deel uit van de campagne 'Ruimte voor water in je tuin' van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeente. Deze campagne geeft tips over wat je zelf kunt doen om wateroverlast te voorkomen.

Door bijvoorbeeld je tuin groener en watervriendelijker te maken. Dat is nodig, want buien worden steeds extremer en in de zomer hebben we vaker te maken met periodes van droogte.

Wedstrijd en tips

Alles over de wedstrijd en tuintips vind je op veiligschoonvoldoende.nl en op facebook.com/hoogheemraadschap

Kijk, doe mee en deel!

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl