Algemeen: 27 maart 2017 Breedband in de buitengebieden Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De gemeenteraad heeft zich op 9 maart 2017 voor de tweede keer laten informeren over de mogelijkheden voor breedband in de buitengebieden van Hollands Kroon.

Presentaties

Door Europese spelregels waaraan voldaan moet worden, wordt de uitwerkingstermijn verlengd. De uiteindelijke lengte van de procedure is afhankelijk van de keuze die de gemeenteraad maakt. De presentaties met uitleg over regelgeving en opties kunt u downloaden via het groene blok aan de rechterkant. Het college gaat nu aan de slag met een raadsvoorstel aan de gemeenteraad. Daarna buigt de gemeenteraad zich over dit onderwerp. Zorgvuldige afwegingen zijn nodig, omdat het voor de gemeente gaat om een investering die in de miljoenen loopt.

Meer informatie op www.hollandskroon.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl