Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 27 maart 2017 Texel: Dorpenronde in De Koog 28 maart 2017

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op dinsdag 28 maart 2017 is de jaarlijkse dorpenronde in De Koog. Het college en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorpsspecifieke onderwerpen. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en bewoners hebben de mogelijkheid om belangrijke punten bij het college onder de aandacht te brengen. Dit jaar heeft de bijeenkomst een iets andere vorm dan gebruikelijk.

Burgemeester Uitdehaag geeft een inleiding over de rol die de gemeente heeft en wat de burger en gemeente onderling van elkaar mogen verwachten. Na deze inleiding kunnen de aanwezigen in gesprek met de collegeleden.

In gesprek met individuele collegeleden

De gesprekken worden anders dan vorige keren per collegelid apart gehouden. De wethouders en burgemeester gaan met bewoners in gesprek over onderwerpen waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Aan het eind van de bijeenkomst worden de belangrijkste onderwerpen voor alle aanwezigen benoemd met een korte toelichting.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Hof en begint om 20.00 uur.

Andere dorpen waarvan de data bekend zijn:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl