Algemeen: 15 mei 2017 Activiteiten in gemeentehuis Schagen tijdens open dag op 20 mei 2017

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Zaterdag 20 mei 2017 van 10.00 tot 14.00 uur is het open dag in het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen en op de gemeentewerf aan de Zijperweg. De bezoekers kunnen aan veel leuke dingen meedoen.

Zo is er een 'ideeënbus' waar de inwoners niet alleen hun idee voor hun buurt kwijt kunnen, maar daarmee ook kans maken op 500 euro. Ook de gemeentewerf aan de Zijperweg is open. Met spannende activiteit voor kinderen, zoals het in elkaar knutselen van een bloem op zonne-energie.

Wat is er allemaal te doen op 20 mei 2017 in de gemeentelijke gebouwen aan de Laan 19 en Zijperweg 12 in Schagen? Hier een greep uit de activiteiten.

Gemeentehuis:

Gemeentewerf:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl