Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 20 juli 2017 Ecomare blij met aangekondigd onderzoek zeehondenopvang

Ecomare logoBron: Ecomare - "Eindelijk komt er duidelijkheid" was de reactie van directeur Pauline Folkerts van Ecomare toen de Rijksoverheid onlangs een onderzoek aankondigde naar de toekomst van de zeehondenopvang in Nederland. Ecomare vangt altijd al terughoudend op en ziet de uitkomsten van het onderzoek dan ook vol vertrouwen tegemoet.

Opvangbeleid

Het opvangbeleid van Ecomare was in het verleden aanleiding tot strijd tussen zeehondenopvangers. Inmiddels wordt er al een tijd samengewerkt tussen de zeehondencentra en worden er afspraken gemaakt over wanneer opvang nodig is en hoe dat gedaan moet worden. Indien nodig wordt elkaars hulp ingeroepen. Naar verwachting zal het rapport helpen bij het voorkomen van strijd tussen dierenhulpverleners en geeft het de overheden handvatten voor vergunningen en beleid.

Meer informatie op www.ecomare.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl