Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 20 juli 2017 Nieuw schoolplein obs Frankendaelschool Callantsoog geopend

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Vrijdag 14 juli 2017 werd het nieuwe schoolplein van de obs Frankendaelschool in Callantsoog feestelijk geopend. In het bijzijn van wethouder Sigge van der Veek dansten en zongen de kinderen op popmuziek uit volle borst. "Door middel van crowdfunding en heel veel sponsoren is dit zeer verrassende schoolplein tot stand gekomen. Ze kunnen er niet alleen heerlijk spelen, maar er is ook gedacht aan een stukje educatie," licht wethouder Sigge van der Veek.

Crowdfunding: iets voor u?

Inwoners van gemeente Schagen die een goed idee hebben voor hun buurt of vereniging en de financiering voor hun idee nog niet rond hebben, kunnen dit misschien via Crowdfunding realiseren. Zij kunnen zich aanmelden via de website www.hetluktons.nl. Of eerst voor meer informatie contact opnemen met Wonen Plus Welzijn.

Het Lukt Ons!

De crowdfundingsite www.hetluktons.nl heeft sinds de start in april 2017 2015 al een groot aantal projecten succesvol geholpen. Gemeente Schagen werkt samen met Wonen Plus Welzijn Schagen en de Schager Uitdaging.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl