Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 17 augustus 2017 Bestemmingsplan met MER Sluis Kornwerderzand

Provincie Fryslân neemt namens partijen uit de IJsselmeerregio, het initiatief om de toegankelijkheid voor grotere schepen in het IJsselmeer te verbeteren.

Deze verbetering moet ontstaan onder andere door het verbreden en verdiepen van de sluis bij Kornwerderzand.

Om dit te kunnen realiseren is een bestemmingsplan met een Milieueffectenrapport en Passende Beoordeling op 15 juni 2017 door de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân vastgesteld.

Ter inzage

Het plan ligt bij de gemeente Súdwest-Fryslân ter inzage van 4 augustus 2017 tot 14 september 2017. Gedurende die periode kunnen:

Het definitieve bestemmingsplan met het MER is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienr: NL.IMRO.1900.SluisKWDZ-vast).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl