Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 07 november 2017 Hollands Kroon: Wethouders Westerkamp en Meskers afgetreden

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De wethouders Frits Westerkamp (Samenleving) en Theo Meskers (Economische Zaken) zijn op donderdagavond 2 november 2017 tijdens de raadsvergadering beiden afgetreden. Aanleiding is het feit dat ze de gemeenteraad niet tijdig, juist en volledig hebben kunnen informeren over de overschrijdingen tijdens de verbouwing van MFA De Ontmoeting en het Kroondomein. Hoewel veel van de ontwikkelingen buiten hun directe invloedssfeer hebben gelegen, nemen beide bestuurders hun politieke verantwoordelijkheid en treden zij af als wethouder van Hollands Kroon.

Binnenkort wordt duidelijk of men de resterende collegeperiode met twee wethouders afmaakt (Mary van Gent en Theo Groot) of dat er een tijdelijke opvolger(s) bij komt tot en met de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2017 2018. Het initiatief hiervoor ligt bij de coalitiepartijen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl