Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 21 november 2017 Texel: Denk mee over de kwaliteit van het Texelse leven - bijeenkomst op donderdag 30 november 2017

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Ieder mens ervaart gezondheid op z'n eigen manier. Het is veel meer dan "niet ziek" zijn. De manier waarop mensen omgaan met en kunnen beslissen over de eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid, heeft ook invloed op zijn gezondheidservaring.

De gemeente Texel organiseert in samenwerking met maatschappelijke partners op donderdag 30 november 2017 een meedenkavond over het gezondheidsbeleid. Voelt u zich als inwoner of professional betrokken bij het thema gezondheid of bent u geïnteresseerd hoe we samen de kwaliteit van leven op Texel kunnen verbeteren? Dan bent u van harte uitgenodigd om mee te praten, mee te denken en mee te doen.

Nieuw gezondheidsbeleid

Een positieve benadering van gezondheid is de basis voor het nieuwe gezondheidsbeleid waaraan de gemeente Texel werkt. Belangrijke pijlers hierbij zijn bijvoorbeeld meedoen, zingeving, dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven. Omdat iedereen op Texel hiermee te maken heeft willen we dit graag met u vorm en inhoud geven. De resultaten van de avond zijn de ingrediënten voor een actieplan voor het gezondheidsbeleid.

Tijdens de interactieve meedenkavond staan de volgende vragen centraal:

Tijd en locatie

Aan de hand van deze vragen maken we met elkaar een actieplan waar Texel achter staat. Wilt u ook uw stem laten horen?

Kom op donderdag 30 november 2017 om 19.15 uur naar het gemeentehuis en praat, denk en doe mee! Iedereen is welkom!

U kunt u aanmelden voor deze avond door een mail te sturen naar met als onderwerp: meedenkavond gezondheid.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl