Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 15 december 2017 Texel doet mee met Serious Request

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Volgende week staat het Glazen Huis in Apeldoorn. Het thema van dit jaar is de hereniging van verscheurde gezinnen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen hen weer thuis. Ook op Texel worden veel initiatieven bedacht om geld in te zamelen voor dit goede doel. Het gemeentebestuur is blij met deze Texelse betrokkenheid. Wel is het belangrijk om er voor te zorgen dat alles veilig blijft. Houd je dus aan de regels.

Waddentour, ook Texel komt in beeld

Medewerkers van Serious Request doen een Waddentour langs alle Waddeneilanden.

Aanstaande dinsdag, 19 december 2017, komt een delegatie naar Texel. Met interviews, opnames van acties en dergelijke willen ze alle lokale acties ondersteunen en in beeld brengen.

In de afgelopen dagen zijn op Texel al veel initiatieven bedacht om geld in te zamelen voor Serious Request om zo de actie van het Rode Kruis te steunen.

Verenigingen, scholen, bedrijven en particulieren bedenken allerlei acties om mee te doen. De gemeente is erg blij dat Texel zo betrokken is bij de actie.

Wat mag wel en wat mag niet

De burgemeester ondersteunt de acties op Texel van harte. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat alles veilig blijft. Daarom zijn er regels, voor als u iets wilt doen in de openbare ruimte:

Twijfelt u over wat er wel of niet mag, neem dan contact op met de gemeente op nummer 14 0222

De opbrengst van uw actie kunt u brengen naar de stand van het Rode Kruis bij het Glazen Paleis in park De Wezentuin in Den Burg, of naar de contactpersoon in uw dorp.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl