Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 06 februari 2018 &Holland: het nieuwe gratis magazine van en voor Noord-Hollanders

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Wie houden de provinciale wegen begaanbaar in de winter? Wat is het geheim van goede zuurkool? En waar in Noord-Holland is het nog écht stil? Enkele van de onderwerpen in het eerste nummer van &Holland, het nieuwe magazine van en voor Noord-Hollanders.

&Holland verschijnt zes keer per jaar en is gratis online te lezen.

Het is er voor iedereen die in Noord-Holland woont, werkt of de provincie bezoekt. Iedereen die zich abonneert fd9.formdesk.com/pnh/Aanmelden_Magazine_PNH krijgt het magazine iedere twee maanden gratis toegestuurd. Daarnaast verschijnt er drie keer per jaar een papieren verzamel-editie, die op verschillende locaties in de provincie wordt verspreid.

Veelzijdigheid

Noord-Holland is de meest veelzijdige provincie van Nederland. Nationale parken, bijzondere steden en een goed ondernemersklimaat. Met &Holland brengt de provincie deze veelzijdigheid in beeld. Zodat inwoners en bezoekers weten wat er speelt. Daarnaast is er ruimte voor discussie, laten Noord-Hollanders hun regio zien en kunnen lezers tickets winnen voor evenementen.

Eerste nummer

In het eerste nummer van &Holland - magazine.noord-holland.nl/2018-1 -

NH-Kwartaalblad

&Holland is de opvolger van het NH-Kwartaalblad, het relatiemagazine van de provincie Noord-Holland, dat vorig jaar voor het laatst is verschenen.

magazine.noord-holland.nl/2018-1

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl