Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 25 januari 2001 Bedrijfsregio’s Noordwest presenteren zich op toonaangevende watersportbeurs

Van 20 tot en met 28 januari 2001 wordt er in de Messe van Düsseldorf de meest toonaangevende watersportbeurs voor consumenten gehouden, Boot Düsseldorf. Bezoekers zijn behalve in pleziervaartuigen ook geïnteresseerd in toeristische informatie over onder meer scheepscharters, jachthavens, verblijfsaccommodaties, attracties, enzovoorts.

De regio Noordwest Nederland, het watersportgebied van Nederland bij uitstek, presenteert zich op Boot Düsseldorf 2001 onder de naam Halbinsel Holland. De afgelopen jaren hebben de Bedrijfsregio’s Noordwest al meerdere stappen gezet om in de toeristische hal de regio’s zowel toeristisch als bedrijfsmatig beter op de kaart te zetten.

De BedrijfsRegio’s Noordwest zijn een samenwerkingsverband van overheid en bedrijfsleven in de regio’s Alkmaar, Westfriesland en de Kop van Noord-Holland. Zij hebben onder andere als taak het bevorderen van een gunstig economisch klimaat voor MKB, toerisme en agrarische sector.

Indien u meer informatie wilt over de presentatie van de Bedrijfsregio’s Noordwest op Boot Düsseldorf of wellicht verdere inlichtingen wenst over de activiteiten van de Bedrijfsregio’s Noordwest, kunt u contact opnemen met de heer K. Kraakman van de Bedrijfsregio Alkmaar (tel.: 0725761288), de heer J. Spee van de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland (tel.: 0223- 668033) of mevrouw E. Visser van de BedrijfsRegio Westfriesland (tel.: 0229-210086)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl