Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 2 Januari 2002 Roadshow Kop @ Mail en digitale ontsluiting bedrijvenpark Robbenplaat

2 Januari 2002

Op Woensdag 16 januari aanstaande zal er in Hotel Wieringermeer een platformpresentatie en discussie plaatsvinden over de digitale ontsluiting van ondermeer Bedrijvenpark Robbenplaat. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de 'Roadshow van Kop @ Mail' van het regionaal economisch stimuleringsprogramma Kop & Munt. Namens Multikabel zal Wim Schipper de digitale ontsluiting toelichten en vragen beantwoorden. Behoeftebepaling voor de digitale ontsluiting zal bovendien een belangrijk aspect van het programma zijn.

Voor het complete programma en nadere informatie kunt u kijken op de website www.kopenmunt.nl.

Het Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma Kop en Munt 2000-2006 bestaat uit een samenhangend pakket van maatregelen waarbij fors wordt geïnvesteerd in herstructurering van de economische functies van de Noordkop en in een duurzame en evenwichtige economische ontwikkeling van de Kop van Noord-Holland.

Het Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma Kop & Munt is een gezamenlijk initiatief van de Provincie Noord-Holland, de 9 gemeenten van het Gewest Kop van Noord-Holland, de Kamer van Koophandel en de Ministeries van Economische Zaken, Defensie en Verkeer & Waterstaat.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl