Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 18 Januari 2002 Roadshow Kop@Mail Robbenplaat (Wieringermeer) bezocht door kritische ondernemers.

De eerste roadshow van Kop @ Mail, het actieprogramma van Kop&Munt werd, voor ruim 40 ondernemers, op 16 januari 2002 gehouden in Hotel Wieringermeer. Punt van discussie vormde de digitale ontsluiting van het nieuw aan te leggen Bedrijvenpark Robbenplaat. Wethouder Ruijter opende de bijeenkomst.

Voor het complete persbericht en nadere informatie kunt u kijken op de website www.kopenmunt.nl. (Zie nieuws)

Het Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma Kop en Munt 2000-2006 bestaat uit een samenhangend pakket van maatregelen waarbij fors wordt geïnvesteerd in herstructurering van de economische functies van de Noordkop en in een duurzame en evenwichtige economische ontwikkeling van de Kop van Noord-Holland.

Het Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma Kop & Munt is een gezamenlijk initiatief van de Provincie Noord-Holland, de 9 gemeenten van het Gewest Kop van Noord-Holland, de Kamer van Koophandel en de Ministeries van Economische Zaken, Defensie en Verkeer & Waterstaat.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl