Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 23 Januari 2002 Eerste bijeenkomsten Cybermatch II verwacht in april

Cybermatch II

In 2002 zullen drie bijeenkomsten worden georganiseerd met als doel bedrijven inzicht te geven in de mogelijkheden die moderne ICT hen biedt bij het verbeteren van bedrijfsprocessen alsmede ICT-toepassers en ICT-ontwikkelaars met elkaar in contact te brengen. De eerste bijeenkomst zal waarschijnlijk in april plaatsvinden.

Wat is Cyberpolder?

Cyberpolder Noord-Holland is het Informatie- en Communicatie Technologie(ICT) stimuleringsprogramma. Het programma heeft twee hoofddoelen: enerzijds wil de provincie met dit programma het vestigingsklimaat voor ICT-bedrijven binnen Noord-Holland verbeteren, anderzijds willen we de bedrijven in Noord-Holland stimuleren bedrijfsprocessen te verbeteren met behulp van ICT.

De zeven speerpunten
Door de provincie Noord-Holland is versterking van de kennis- en netwerkeconomie als een van de speerpunten benoemd. In de beleidsnotitie is deze ambitie verder uitgewerkt. De uitdaging is om voorwaarden te scheppen die het bedrijfsleven in staat stellen op het terrein van de kennis- en netwerkeconomie tot de top van Europa te behoren. Bovendien zal de convergentie tussen de 'nieuwe' economie en de traditionele economische sectoren verder worden versterkt.

In het beleid worden zeven speerpunten geselecteerd waar langs kan worden gewerkt aan het daadwerkelijk verwezenlijken van de ambities. Deze zeven speerpunten zijn achtereenvolgens:

Meer informatie kunt u vinden op de sites van Cyberpolder, Networked City en Kop & Munt (Kop@Mail) (Bronnen Cyberpolder, Networked City en Kop & Munt).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl