Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 31 Januari 2002 Overzicht van Projecten ATO Noord-Holland online

Sinds gisteren is het overzicht van alle ATO projecten in twee talen te raadplegen via de ATO website, http://www.ato.nl/ (kies projecten). U kunt in online projecten database op verschillende manieren zoeken en de details raadplegen. Door de zoekmethoden is snel een overzicht per sector of jaar te krijgen.

Achtergrond ATO

Technologische ontwikkelingen gaan snel. Achterblijven betekent achterstand en bijblijven betekent voorsprong. Maar dit laatste is niet altijd even gemakkelijk. Een goede overdracht van de technologische kennis stimuleert de industriële vernieuwing in Noord-Holland. Met dit doel heeft een aantal gerenommeerde kennisinstituten in de regio Noordwest-Holland zich verenigd in de stichting Associatie Technologie Overdracht (ATO). Door technologische kennis over te dragen aan ondernemers in het Midden- en Klein Bedrijf, de motor van de economie, wil ATO tevens de werkgelegenheid bevorderen.

ATO deelnemers kunnen vaak belangeloos meewerken aan het op peil houden van de technisch hoogwaardige kennis in Noordwest Holland. Contact met ATO levert u een nuttig en technisch hoogwaardig netwerk op en geeft u goede ingangen bij de technologische instituten en (technische) onderwijsinstellingen in Noordwest Holland. ATO wordt middels subsidies ondersteunt door o.m. de provincie Noord-Holland. ATO werkt op verschillende manieren aan haar doelen, bijvoorbeeld:

ATO Noord-Holland staat voor u klaar!
Het Midden- en Klein Bedrijf kan met vragen aankloppen bij de ATO.

Meer weten? Bezoek de site of neem contact op met:

ATO
Het Nieuwediep 8 Den Helder
Telefoon: 0223 - 684 161
Telefax: 0223 - 683 125
e-mail info@ato.nl
http://www.ato.nl/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl