Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 6 februari 2001 Mailing Networked City van start

Deze week gaat de mailing naar ondernemers die direct binnen de doelgroepen van het Networked City project vallen van start. De bedrijven ontvangen dan een brief met uitleg over het project. Vooral de maritieme, offshore en agri-business bedrijven zullen in eerste instantie benaderd worden.  

Zij kunnen dan tevens aangeven dat ze belangstelling hebben voor een gratis homepage, of zij kunnen een afspraak maken met networked city medewerkers voor een orienterend gesprek. 

In het project wordt onder meer gestreefd naar een aanwezigheid van de ca. 200 regionale bedrijven via homepages op het World Wide Web en naar ca. 5 - 15 bedrijven, die een stap verder gaan door ICT te benutten in hun bedrijfsproces via e-commerce applicaties. Als tegenprestatie biedt het project volop promotie en marketing voor de deelnemende bedrijven, o.m.:

Voor meer informatie over over het project kunt u de site www.networkedcommunity.nl bezoeken, onder het kopje bedrijvengids kunnen bedrijven zich opgeven voor een gratis vermelding en kunnen ze hun belangsteling voor een gratis homepage kenbaar maken. 

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl