Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 15 Februari 2002 K3C werkt mee in Europeese projecten

K3C werkt op het ogenblik mee met een aantal Europeese projecten op het gebied van composieten. Voor deze projecten, welke op het gebied van vliegtuig crashwaardigheid en vacuum injectie liggen, wordt getracht een Europeese subsidie te verkrijgen. Deze projecten zullen de posietie van composieten in Nederland en EUropa verder versterken. Meer informatie over de projecten is te vinden op de projecten pagina van de K3C site.

Wat is het Kennis-Circulatie Centrum Composieten

Een Kennis-CirculatieCentrum is een nieuwe, flexibele manier van samenwerking en marketing van een industrie sector in al zijn facetten. K3C combineert de kennis van bedrijven, kennisinstituten en opleidingsinstituten op het gebied van marketing, productideeŽn, productontwikkeling opleiding en onderzoek in een flexibele resultaat gerichte manier. Dit maakt het de basis voor een sterke composietensector in de Kop van Noord-Holland.

K3C staat voor Kennis-CirculatieCentrum Composieten en streeft ernaar kenis op gebied van composieten te laten circuleren. Het doel is om de composietsector in de regio een concurerende positie te verschaffen op de nationale en internationale markt.

De activiteiten van K3C:

Contact informatie

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl