Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 19 Februari 2002 De Stelling op herhaling in Fort Westoever

Gedeputeerde E. Neef krijgt uit handen van de wethouders R.P. Waltmann en E.J. Vos Brandjes een exemplaar van de structuurvisie "Stelling van Den Helder". De structuurvisie, die vorige week vrijdag in Fort Westoever werd gepresenteerd, laat zien op welke manier we de cultuurhistorische en landschappelijke waarden van de Stelling willen behouden en herstellen. De stelling is de basis voor verdere ontwikkelingen van onze stad.

De visie ligt nog tot maandag 11 maart ter inzage bij het Centraal Informatiepunt in het stadhuis (werkdagen van 08:00-17:00 en donderdagavond tot 19:30) en bij het Service Informatiepunt in Julianadorp (werkdagen van 08:30-12:30).

U kunt tot 11 maart uw schriftelijke reactie op de structuurvisie indienen bij Burgemeester en Wethouders van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Nadat de inspraaktermijn is afgesloten, wordt een hoorzitting gehouden, waar insprekers de gelegenheid krijgen om hun schriftelijke reactie mondeling toe te lichten. De insprekers krijgen hiervoor een schriftelijke uitnodiging. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl