Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 9 maart 2001 Dijkgraaf wordt voorzitter OFK

De dijkgraaf van het waterschap Hollands Kroon Dhr. S. Steltenpool is benoemd tot voorzitter van de nieuw opgerichte Ondernemers Federatie Kop van Noord-Holland waarin acht van de negen industrie- en bedrijvengroepen binnen het Gewest Kop van Noord-Holland zich hebben verenigd. Alleen Anna Paulowna heeft zich nog niet bij het samenwerkingsverband aangesloten.

De Kamer van Koophandel houdt op 26 maart in het restaurant van Ooghduyne in Julianadorp een bijeenkomst waar de installatie van het bestuur van de OFK zal plaatsvinden.

Naast installatie van het bestuur vinden op deze dag presentaties plaats van de projectgroep Kop en Munt en de Kamer van Koophandel.

Meer informatie:
PR afdeling van de Kamer van Koophandel, 072 - 51 95 700

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl