Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 30 maart 2001 Vooraankondiging seminar 'WERELDWIJD ONLINE HANDELEN' ...

Is een goed product succesvol genoeg om in deze netwerkende samenleving te overleven? Of is een optimaal gebruik van ICT / Internet in combinatie met succesvolle partnerships de sleutel tot succes?

Hierover gaat het seminar 'WERELDWIJD ONLINE HANDELEN' dat The Networked City organiseert op vrijdag 11 mei 2001 van 13.00 - 19.00 uur in Den Helder.

Tijdens deze bijeenkomst, die informatief maar vooral ook gezellig moet zijn, kunt u netwerken met andere MKB ondernemers uit de regio. Maar u heeft nu ook dé kans om contacten te leggen met buitenlandse bedrijven die deelnemen aan het project.

Daarom organiseren wij een seminar:

Wat is The Networked City?

The Networked City is een Europees project met partners in Nederland, Engeland, Finland, Spanje en Duitsland. Het project stimuleert ondernemers tot zakelijke toepassing van Internet door actieve en praktische ondersteuning.

Kortom: een belangrijke bijeenkomst die u echt niet mag missen!

Reserveer de datum alvast in uw agenda: 11 mei 2001 om 13.00 uur.

U hoort binnenkort meer van ons.

John Spee
Directeur Stichting Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland
Projectdirecteur 'The Networked City

Meer informatie over de networked city kunt u vinden op de website www.networkedcommunity.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl