Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 1 Maart 2002 Hampshire Meet the Buyers Event

Bedrijven uit de regio worden uitgenodigd om zich aan te melden voor een 'marine engineering' evenement in Groot BritanniŽ dat op 17 en 18 april word gehouden.

Buyers uit de marine engineering sector worden opgeroepen om naar engeland af te reizen, voor meer informatie kunt u kijken op de Networked City website, of u kunt contact opnemen met de 'Maritime Broker' GertJan Nijpels.

Business brokerage service

The Networked City heeft een zogeheten 'business brokerage service'. Bedrijven die aan het project deelnemen en aspiraties hebben internationaal de markt op te gaan, worden in de gelegenheid gesteld zakelijke contacten te vinden met ondernemingen uit de vier Europese partnerregio's:

Aan de hand van uw bedrijfsprofiel en wensenlijst worden in deze partnerregio's bedrijven geselecteerd, waarmee u op commerciële basis kunt samenwerken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl