Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 26 Maart 2002 Bedrijvengroep Niedorp ontving Roadshow Kop @ Mail

De Bedrijvengroep Niedorp ontving op 25 maart jongstleden de roadshow van Kop en Munt. Op verzoek van het bestuur werd informatie over ADSL aansluitingen gegeven, werd het actieprogramma toegelicht en werd er een inventarisatie van bestaande problemen gemaakt.

Kop en Munt beoogt met haar actieprogramma Kop@Mail: 'komen tot een betaalbare, hoogwaardige ICT-infrastructuur op alle nieuwe en bestaande bedrijventerreinen in de Kop van Noord-Holland'. De volgende roadshow staat nog niet gepland, maar geïnteresseerden kunnen zich wenden tot het projectbureau Kop & Munt (0223-661373).

Kop & Munt

Het Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma Kop en Munt 2000-2006 bestaat uit een samenhangend pakket van maatregelen waarbij fors wordt geïnvesteerd in herstructurering van de economische functies van de Noordkop en in een duurzame en evenwichtige economische ontwikkeling van de Kop van Noord-Holland.

Het Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma Kop & Munt is een gezamenlijk initiatief van de Provincie Noord-Holland, de 9 gemeenten van het Gewest Kop van Noord-Holland, de Kamer van Koophandel en de Ministeries van Economische Zaken, Defensie en Verkeer & Waterstaat.

Projectbureau Kop & Munt
Willemsoord 30
1781 AS Den Helder
T. 0223-661373 [nieuw]
F. 0223-668131
W. www.kopenmunt.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl