Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 27 Maart 2002 Project ‘Herstructurering Bedrijventerreinen’ succesvol

Het project ‘herstructurering Bedrijventerreinen’ is zo succesvol dat de beschikbare financiën zijn uitgeput, terwijl er nog wel veel nieuwe aanvragen binnenkomen die goed aansluiten bij het provinciaal beleid. Dat blijkt uit de voortgangsrapportage 2001 waarvan Gedeputeerde staten (GS) kennis hebben genomen. Het college wil bekijken of er bij de begroting 2003 extra geld beschikbaar kan komen.

De provincie is in 1997 gestart met het project, vanuit het idee dat het landelijk gebied niet als reserveruimte voor de vestiging van bedrijven moet worden beschouwd. Door de herinrichting van bestaande terreinen zou ruimte gewonnen kunnen worden. De provincie stelt daarvoor tot 2004 ruim 6,3 miljoen euro beschikbaar. Ook het rijk heeft een aantal bijdrageregelingen waarvoor gemeenten aanvragen kunnen indienen.

GS schatten dat tot 2004 nog 7 miljoen euro provinciaal geld nodig is. De statencommissie Economie, Landbouw en Europa behandelt de voortgangsrapportage op 27 maart a.s. (Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl