Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 10 mei 2001 Workshop Internet: de basis

The Networked City en Nederland gaat Digitaal
Uw routeplanner voor internet

U hoort als ondernemer dagelijks via de media hoe belangrijk internet is voor het bedrijfsleven. Maar weet u al wat internet nu precies inhoudt en wat internet betekent voor uw bedrijf? De activiteiten van Nederland gaat Digitaal helpen u op weg naar het antwoord op deze vragen. Op verzoek van The Networked City verzorgt Syntens in samenwerking met DRM Network Training & Services BV een unieke workshop.

Workshop Internet: de basis

Als u een goede basis zoekt voor uw activiteiten op internet, dan mag u deze workshop niet missen! Tijdens 4 dagdelen maakt u in groepjes van 6 tot 10 personen kennis met de belangrijkste aspecten van internet en Elektronisch Zakendoen. Dit gebeurt middels presentaties door experts en vraagstukken die u samen met uw medecursisten gaat oplossen. De Future Room (gevestigd in 't Staetenhuys te Den Helder) staat hiervoor ter beschikking. Deze ruimte is voorzien van alle snufjes op het gebied van nieuwe media, zoals laptops en videoconferencing-mogelijkheden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Aan deelname van deze unieke workshop zijn voor u geen kosten verbonden. Deze workshop wordt gehouden op 11 juli, 18 juli, 25 juli en 1 augustus. Alle delen beginnen om 15:00 uur in de 'Future Room' te Den Helder. Per workshop mogen er maximaal 2 personen van één bedrijf deelnemen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl