Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 10 mei 2001 Seminar "Wereldwijd Online Handelen"

The Networked City organiseert morgen vrijdag 11 mei het seminar 'Wereldwijd Online Handelen' in 't Staetenhuys, het Nieuwe Diep 23-25 in Den Helder. De heer J. Spee, projectdirecteur van The Networked City, opent het programma om 13.00 uur. Daarna houdt Michiel Westermann, directeur van Twinning Center in Amsterdam een inleiding. Tussen 13.45 uur en 16.00 uur vinden verschillende praktijkpresentaties plaats over de toepassing van Internet voor het midden- en kleinbedrijf.

The Networked City stimuleert ondernemers in het midden- en kleinbedrijf om zaken te doen via Internet. Door een gericht advies, dat is afgestemd op het kennisniveau van iedere ondernemer afzonderlijk, worden ondernemers zich meer bewust van de marketing-mogelijkheden via Internet. Wat eerder als een enorme drempel werd gezien, wordt na een persoonlijk gesprek met het projectbureau van The Networked City een reële optie. Met al hun vragen over een website en e-mail adressen kunnen ondernemers bij The Networked City terecht. En daarbij gaat het niet over de zogenaamde nieuwe economie van dotcom bedrijven, maar over hoe je met ondersteuning van het projectbureau je marktaanbod via Internet en ICT toepassingen kunt vergroten.

The Networked City is gelieerd aan de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland. Met dit project stimuleert de Bedrijfsregio de regionale economie in de Noordkop. Bedrijven in de maritieme en offshore sector, agribusiness, toerisme, handel, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening vormen de belangrijkste doelgroepen.

The Networked City, een internationaal samenwerkingsproject met Europese subsidie, heeft partners in Nederland, Engeland, Finland, Spanje en Duitsland.

De Nederlandse partners zijn: DRM Network Training & Services BV (DRM), Marine Information Services (MARIS), Offshore Information Services (OIS) en HLB Schippers Accountants Fiscalisten Juristen. Zij bieden de deelnemers aan het project ondersteuning bij het opzetten van een website en ICT toepassingen in de bedrijfsvoering.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl