Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 15 Mei 2002 Floriade special NoordTopics

Ter gelegenheid van de Floriade is een speciale NoordTopics verschenen, inhoud:

U kunt deze artikelen ook online lezen op de site van de bedrijfsregio.

NoordTopics is het magazine van de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland en is een afspiegeling van de acties tot het verbreden van de economische structuur, het versterken van de economische identiteit en het verbeteren van het vestigingsimago van de Kop van Noord-Holland.

NoordTopics verleent ruim baan aan initiatieven van mensen, bedrijven en instellingen voor het behoud en verbeteren van het goede woon- en leefklimaat in dit gebied. De Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland is een economische samenwerkingsorganisatie van het gewest Kop van Noord-Holland, de provincie Noord-Holland, de Kamer van Koophandel voor Noordwest Nederland en de negen Noordkop gemeenten Anna Paulowna, Den Helder, Harenkarspel, Niedorp, Schagen, Texel, Wieringen, Wieringermeer en Zijpe. In de regio wonen ca. 162.000 mensen.

Noordtopics is bestemd voor ondernemers en bedrijven binnen en buiten de regio Kop van Noord-Holland. NoordTopics is tevens een belangrijk medium voor de promotie en naamsbekendheid van de Kop van Noord-Holland.

De in dit blad gepubliceerde meningen weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van de uitgever. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl