Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 26 Juni 2002 André Bouwens nieuwe voorzitter Bedrijfsregio Westfriesland

Met ingang van 24 juni heeft de BedrijfsRegio Westfriesland een nieuwe voorzitter: André Bouwens. De heer Bouwens (48) was oprichter en, tot zijn vertrek naar het buitenland ruim een jaar geleden, eigenaar-directeur van Landview, bureau voor milieukundig bodemonderzoek, te Zwaag.

In die tijd was hij o.a. als sponsor bij het werk van de BedrijfsRegio Westfriesland betrokken. Daarnaast vervulde hij een functie als opleidingsmanager bij het Horizoncollege. Tevens is de heer Bouwens jarenlang actief geweest als bestuurslid van de toenmalige WBG en inmiddels betrokken bij de Westfriese Bedrijvengroep als voorzitter van de Werkgroep Milieu.

In een verder verleden tenslotte is de heer Bouwens geruime tijd raadslid in de gemeente Opmeer geweest. Kortom, hij kent de regio goed, heeft ruime bestuurlijke ervaring en is zowel bekend met de cultuur van het bedrijfsleven als die van de overheid in onze regio.

Bouwens volgt Piet Schouten op die het voorzitterschap ruim drie jaar heeft vervuld en er voor heeft gekozen geen nieuwe, vierjarige, termijn aan te gaan. (Bron: BDR Westfriesland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl