Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 15 augustus 2001 The Networked City: 100+ deelnemers

Het gratis aantal homepages dat is gerealiseerd op The Networked City website is inmiddels de 100 gepasseerd. De eerste deelnemers uit het klantenbestand van het Helderse internetbedrijf WebBuRo Internet Services zijn toegevoegd wat de teller momenteel op 102 brengt. Voor een compleet overzicht van de lijst kunt een kijkje nemen op http://www.networkedcommunity.nl/companies/

Sinds augustus 2001 heeft WebBuRo Internet Services zich aangesloten als ondersteunend bedrijf. "We zijn erg enthousiast over het project, en we denken onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn door ze mee laten doen als deelnemer." aldus Sander de Roos van WebBuro. Het projectteam is blij met de samenwerking. Op deze manier is het draagvlak onder het MKB uit de regio weer een stuk groter geworden.

De volgende bedrijven zijn het laatst toegevoegd aan de TNC website: All-In Verhuur, BST Bouw, CFD B.V., CM Laboursupply, Dakdekkersbedrijf Jonker, De Meern en Industrieclub Wieringermeer.

Ook als u al een eigen website heeft komt u in aanmerking voor een gratis homepage en vermelding in de Networked City bedrijvengids, u kunt zich op de site aanmelden.

Het project ondersteunt het verkennen, ontwikkelen en invoeren van zakelijke internet toepassingen. Via kennisoverdracht en kenniscirculatie, actieve en praktische ondersteuning bij de ontwikkeling en invoering van internet toepassingen laat The Networked City ondernemingen vertrouwd raken met de mogelijkheden van internet. Op een website kan men een on-line winkel of verhuurbedrijf beginnen, waarbij klanten direct via internet kopen en huren. Bedrijven, actief in informatievoorziening en advisering kunnen via een website aan betalende klanten gerichte informatie en advies geven, gebruikmakend van database technieken. Ketens van bedrijven kunnen hun aanbod en kennis via het web clusteren en bundelen naar de markt en aldus profileren als een samenhangende 'virtuele' onderneming.

In het project wordt onder meer gestreefd naar een aanwezigheid van de ca. 200 regionale bedrijven via homepages op het World Wide Web en naar ca. 5 - 15 bedrijven, die een stap verder gaan door ICT te benutten in hun bedrijfsproces via e-commerce applicaties. Als tegenprestatie biedt het project volop promotie en marketing voor de deelnemende bedrijven, o.m.:

Voor meer informatie over het project kunt u de site www.networkedcommunity.nl bezoeken. U kunt daar ook zien welke bedrijven u al zijn voorgegaan. Met name bedrijven uit de maritieme, offshore en agri-business sector zijn van harte welkom om aan het project deel te nemen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl