Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 22 augustus 2001 Noordkop Zakennieuws: 1000+ nieuwsberichten

Op 15 mei 2000 is gestart met een dagelijks nieuwssignalement voor de regio Kop van Noord-Holland.

Noordkop-Zakennieuws is het electronisch nieuwssignalement voor Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland. Tevens is Noordkop-Zakennieuws deelnemer van The Networked City het Europeese project dat zich richt op het bevorderen van zakelijke toepassingen van Informatie- en Communicatie Technologie (ICT/Internet) bij het midden- en kleinbedrijf in de regio.

In de 15 maanden dat de site nu aktief is zijn er meer dan 1000 nieuwsberichten gepubliceerd, is het aantal bezoekers is de 20.000 gepasseerd en hebben die samen meer dan 134.000 pagina's (pageviews) opgevraagd.

Heeft u persberichten of andere wetenswaardigheden die van belang kunnen zijn van ondernemers in de Noordkop? Stuur uw nieuws (gratis plaatsing) dan naar de redactie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl