Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 24 September 2002 Westfries Ondernemersgala voor 2003 beloofd een boeiend programma!

De voorbereidingen zijn inmiddels al volop in gang. Het Westfries Ondernemersgala, dat op donderdag 20 februari 2003 plaats zal vinden, belooft weer een boeiende en afwisselende avond te gaan worden. Welke prominente gasten daarin deze keer een rol gaan spelen, houden we nog even geheim. Met één van de nieuwe ministers verlopen de onderhandelingen tot nu toe zeer positief.

Vanaf 24 september is het mogelijk kandidaten via de Bedrijfsregio Westfriesland website aan te melden. Ook gaat een advertentiecampagne in dag-en weekbladen van start. We rekenen dan ook op een hoog aantal inzendingen en rekenen erop dat de in de eerdere jaren gesignaleerde hoge kwaliteit van de kandidaten ook dit jaar zal worden geëvenaard. Na een eerste selectie zullen de meest geschikte kandidaten door gaan naar de tweede ronde. Gedurende deze ronde zal de jury alle bedrijven nadrukkelijk de revue laten passeren, zodat uiteindelijk een zeer beperkt aantal tot de slotronde wordt toegelaten.

Het eindoordeel hangt af van diverse factoren en wordt gevormd aan de hand van de tevoren vastgestelde criteria zoals mate van innovatie, sociaal beleid, aandacht voor milieu en kwaliteitsbeleid.

Maar ook wordt er gekeken naar een aantal regionale aspecten zoals inzet en betrokkenheid bij de regio, de voorbeeldwerking voor andere bedrijven en de uitstraling buiten de regio Westfriesland.

De jury ziet zich elk jaar weer voor een zware keuze gesteld, maar slaagt er elk jaar toch weer in een gerechtvaardigde winnaar vast te stellen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u terecht bij Els Visser, telnr. 0229-210086, (Bron: Bedrijfsregio Westfriesland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl